Šalaševičiūtę užpuolė rusai. Galimai pats Putinas

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-11-06 18:45:58, skaitė 517, komentavo 1

Šalaševičiūtę užpuolė rusai. Galimai pats Putinas

2018

Šiemet spalį per Lietuvoje retransliuojamą Rusijos televizijos kanalą „REN TV Lietuva“ laidą „Labiausiai šokiruojančios hipotezės“ reportaže sakoma, kad R. Šalaševičiūtė, kuri pristatoma kaip sveikatos apsaugos ministrė, pasiūlė įteisinti eutanaziją už gydymą negalintiems susimokėti žmonėms.

Pasak Žurnalistų etikos inspektorės, dezinformacijoje apie R. Šalaševičiūtę – akivaizdūs pažeidimo požymiai, bus prašoma ją paneigti, kitu atveju bus skiriama administracinė bauda.

Politikos analizės instituto ekspertas Simas Čelutka sako, kad Rusijos propagandos mašina stengiasi naudoti emocines, moralinį atspalvį turinčias temas.

2015

REN TV pasakoja apie šalašavičiūtę ir jos nuostabias idėjas sunkiai sergančiųjų šeimų nariams. Reportažo nemačiau. Neįdomu ką rusams rusiškai rusai meluoja per Rusijos TV. Tikrai tikrai neįdomu.

2014

DELFI ištrauka, "Naujoji ministrė kelia nepatogią idėją", 2014 m. liepos 24 d.:

"Pasak R. Šalaševičiūtės, Lietuva nėra ta gerovės valstybė, kurioje būtų pakankamai skiriama dėmesio paliatyviai slaugai, todėl eutanazijos įteisinimas padėtų mirtiniems ligoniams, kurie nenori kankintis ir kankinti savo šeimos narių, juos prižiūrinčių artimųjų."

Su savo mergaitiška trumpa atmintimi Rimantė pakišo ekspertą Čelutką ir inspektorę Ramanauskaitę. Ir Delfį. Juk Delfis dezinformaciją apie Šalaševičiūtę paskelbė ankščiau už Rusijos TV kanalą.

Tokios Šalašavičiūtės į Seimą prie lovio gali papulti tik per lovinių sąrašus. Mano manymu reiktų naikinti partinius rinkiminius sąrašus. Ir skubiai.

Mano galva ekspertas Čelutka ir inspektorė Ramanauskaitė šioje istorijoje pasirodė kaip propagandiniai idiotai. Ir Delfio savininkai kaip lopai... Tikrinkit ką priimat į darbą.

Delfi, tau smagu atrodyti idiotu?

Štai tokie reikalai.

Laikrodžio rodyklių sukinėjimo klausimu

Visiems ministrams ir premjerams. Jums reikės pasirinkti GMT laiko juostą. Lietuvą yra GMT+1 valanda  ir didesnė Lietuvos dalis su Wilniumi yra GMT+2 valandos laiko juostoje.

Pasirinkimas nėra didelis. Ir pamirškit apie kažkokį mistinį vasaros-žiemos laiką. Ilgesnį rytą turėsite pradėdami darbą vėliau, o ilgesnį vakarą darbą pradėdami anksčiau. Tai galima suderinti darbovietės lygyje...