Apie pidarasus, muses ir muziką

Autorius: Anonimas Šaltinis: http:http://www.ezobox.ru/vikt... 2018-10-27 15:11:56, skaitė 514, komentavo 0

Apie pidarasus, muses ir muziką

Ar galiu aš kaltinti muses už tai, kad jos pisasi ? Tačiau kada tai daro ant mano galvos, tai piktina. Taip pat ir pidarasai. Kada tyliai, vienumoje, daro tai, į ką yra linkusios jų sielos, kas prieštarauja? Tačiau jie rengia fekalines eitynes ir prisirakina prie krantinių žibintų, pučia dūdeles, mūša būgnus ir šaukia, kad visi žinotų jų nuostatas - kalamės "očko" ir “dolbinamės į subines. Iš tiesų, jie yra blogesni už muses, nes musės tik kartais sugriešija ant mano galvos, o pidarasai bando tą padaryti dieną iš dienos pačiame jos centre. Musės dėl nesusipratimo, pidarasai gi šaltakraujiškai  ir sąmoningai. Ir per tai aš suvokiu, kad jie nori pisti ne vienas į kitą, bet iš visus, ir dar prievarta, ir tas tarpusavio sodomus jiems yra tik pretekstas.



Tie, kurie ilgai gyveno tarp pidarasų, kalba, kad jie slapta gėdijasi savo nuodėmės ir bando nustebinti visokiausiais fokusais. Apie save jie galvoja taip: "Taip, aš esu pidarasas". Taip atsitiko - ką dabar daryti ... Bet galbut aš esu genialus pidarasas! Pist - ir aš parašysiu nuostabią muziką! Nejaugi išdrįs kas nors blogai kalbėti apie genialų muzikantą... "
Ir vis jie stengiasi prigalvoti naujos muzikos, kad nebūtu gėda varyti vienas kitam į šiknaskyles. Ir jeigu tą darytu tyliai, specialioje kamščiu išmuštoje patalpoje, tai visi liktu abejingi ir tai muzikai, ir tam, kad jie pisasi į subines. Bet jų muziką esam priversti klausytis kiekvieną dieną, nes ją leidžia visuotinai. Ir todėl mes negirdime nei vėjo, nei jūros, nei lapių šnaresio, nei paukščių čiulbėjimo. Tik tas pats tuščias ir negyvas garsas, kuriuo jie nori nustebinti, paleidžiant jį į dangų iš skirtingais kampais.Tačiau kartais atsitinka, kad pidarasams sugenda muzikinis grotuvas. Tokiais momentais skubėkite klausytis tylos.

 

Medicina tvirtina, kad pidarasų trys tipai - pasyvūs, aktyvūs ir aktualūs. Pirmosios dvi rūšys elgiasi taip todėl, nes tai yra jų prigimtis, ir niekas neturi jiems jokių pretenzijų. Tačiau trečiasis tipas yra tokie tokie pidarasai, kurie tapo pidarasais, nes jie skaito žurnale "Ptyuch", kad tai aktualu šiuo metu aktualu. Ir tokiems pretenzijos bus visada.
Tačiau man atrodo, kad vaizdelis yra šiek tiek sudėtingesnis. Yra dar baisesnė pidarasų rūšis ketvirtoji. Tai neaktualūs pidarasai. Būtent jiems priklauso tie pidarasai, kurie išaiškina kas yra aktualu ir kas ne žurnale "Ptyuch". Be to, tai liečia ir postmodernistus.