Panemunės Šilo realybės šou reikalingas nukreipti dėmesį nuo Atliekų įstatymo svarstymo 2018 10 25?

Autorius: Kristina Sulikienė Šaltinis: https://visuomenedotcom.wordpr... 2018-10-24 17:41:56, skaitė 301, komentavo 0

Panemunės Šilo realybės šou reikalingas nukreipti dėmesį nuo Atliekų įstatymo svarstymo 2018 10 25?

Neatmestina, jog Panemunės Šilo peripetijas įkvėpinėja “landzberginės beretės”, kurių “šestiorkės” “gina nukentėjusią motiną”.

2018 10 25 bus perbalsuojama dėl prezidentės, “Mūsų Dalios” (kurią išaugino ir į valdžią atvedė dėdulė) vetuoto Atliekų įstatymo, kuris pažeidžia miestiečių teisę gyventi oriai, ir nekvėpuoti atliekų deginimo rezultate išmetamomis dulkėmis, ir smogu.

Tam, kad nebūtų visuomenės dėmesio į šią labai opią problemą, dirbtinai sukurta ir stimuliuojama eilinė buitinė drama: bloga, agresyvi motina mušė vaiką, dėl ko jai buvo iškelta baudžiamoji byla, ir tokių bylų yra šimtai: nes smurtu auklėtos mamos kitaip elgtis nemoka.

Dar iki liepos 1-osios dienos pataisų visos vaikų teisės ėjo už smurtininkes mamas – prisiminkime Eugenijaus Pukėno bylą.

Dabar “vaikų teisės”, gindamos smurtininkes, pažeistų įstatymus, todėl tos pačios smurtininkių motinų gynėjos prievarta persimetė į kitą pusę.

Panemunės Šilo show yra tiesiog landsberginių berečių spektaklis, ir tiek, ypač, kad piketuotojų tarpe – vieni “etatiniai”.

Į šiukšlių verslą konservatoriai labai daug investavo.

O geriausiai veikia kaip dėmesio nukreipimo priemonė – tai vaikų bylos.

Vytautas Landsbergis, Rūta Zabielienė tai žino: jie stimuliavo ir kurstė Klonio epopėją, ir pasiekė gerų rezultatų – sausi išlipo iš balos.

Nei vienas plaukas ir nei viena beretė nenukrito…

Kodėl gi nepabandžius to dar kartą?

Rūta Zabielienė šiandien pikete šypsosi. Jai patinka žongliruoti svetimu skausmu, ir manipuliuoti svetimomis tragedijomis.

Patirties ji turi. Sočiai.

Ir melagingus pranešimus policijai yra rašiusi: apšmeižė mano sutuoktinį, kad jis bandė nušauti jos draugą girtuoklį Darių (pričiuptą su 1,89 promilės kaip eismo dalyvį.) Kas jai, juk ir tada nei vienas beretės plaukas nenukrito, kai prokurorė Poškienė, pamačiusi bylos melagingumą, skubiai nutraukė ją…